Terugbetalingsbeleid

Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je aankoop en wil je het retourneren? Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Let wel op; we ontvangen het artikel graag in de originele staat (incl. labels) & verpakking bij ons retour.

Hoe werkt het retourneren?

 1. Verpak de artikelen (onbeschadigd) in de originele verpakking.
 2. Schaf een verzendlabel aan op de website van bijvoorbeeld DHL of PostNL.
 3. Stuur het product naar het volgende adres, (geen pakketpunt!)

  Siltcon | Protectly | DirectGoods retourneringen
  Trompstraat 35
  1271SX, Huizen
  Nederland

 4. Retourneer het pakket binnen 14 dagen via een verzendpunt bij jou in de buurt.

Belangrijke informatie

 • De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij ons. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs waarmee het pakket wordt verzonden.
 • Geef duidelijk je naam, adres en ordernummer aan in de doos van je retourzending (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en je aankoopbedrag niet terugstorten).
 • Het product moet in de onbeschadigde en originele verpakking worden geretourneerd. (labels horen hier ook bij). De verpakking gelieve met zorg verzenden.

Garantie

Bij ons heb je twee jaar garantie op uw aankoop. Gaat het product tussentijds kapot en wil je gebruik maken van de garantie, gelieve ons een foto toe te sturen met het product waar duidelijk te zien is dat het product niet voldoet. Het product dient hiervoor bij ons geregistreerd te zijn.

Contactgegevens

Inwealth BV.    
Trompstraat 35
1271SX, Huizen
Nederland